E. HARLAUT et fils och ÅreGuiderna arrangerar tillsammans ert bröllop!

Arrangera ert bröllop till en minnesvärd upplevelse är en av våra specialiteter!

Att det sedan talas om bröllopet i generationer framöver är något vi ser som självklart! Vi ordnar så att ditt bröllop blir så mycket mer än bara vigseln! Vi bokar boende, transport, mat, fotografering, kring aktiviteter och mycket mer. En stor och fantastisk upplevelse för alla!

”Vigsel i Åre gamla Kyrka eller på någon annan vacker plats, kanske Åre Skutan” eller varför inte södra Frankrike och på slott?

E. HARLAUT et fils och ÅreGuiderna samarbetar med de bästa catering företag och restauranger. Tillsammans erbjuder vi fantastiska måltider på mest udda och spännande platser.

Vi erbjuder exklusiva viner och champagne från vår egna produktion i Frankrike som vi importerar direkt till ert bröllop eller festen och anpassat till maten, årstiden samt plats.

I sortimentet finner du bland annat byns välkända ”cuvée d’Åre” ett ekologiskt rött vin från södra Frankrike. Vinet var det officiella vinet under Alpina VM 2007 samt Familjen Harlauts Champagne: Remi HARLAUT-PARIS, Brut, Sélection, Rosé, Blanc Blanc, Millésime . Vår vita Viognier producerad på vinstockar som är mer än 20 år gamla, en pärla som exempel.

På ”Nalleklippan” ovanför byn tar vi ert bröllopsfotografi med Åres vackra vyer i bakgrunden

Det finns även en plats här för ett graverat hänglås som symbol för för evig kärlek

Vi levererar vår Harlaut champagne till fester, bröllop runt hela Sverige.

Varför inte ha bröllopet på ett slott anno 1100 talet i södra Frankrike ”Le Chateau de Boussagues” vi ordnar det. VÄLKOMNA MED ER FÖRFRÅGAN!

Nyhetsdatum: 2012-11-08
Välkommen till E. Harlaut

För att besöka denna sidan måste du vara över 25 år. Du kan bekräfta din ålder genom att klicka på knappen nedan.

Ja, jag är 25 år eller äldre. Ta mig vidare till sidan!